O nama

Specijalistička stomatološka ordinacija iz protetike dr Mira Savić osnovana je davne 1994. godine i od tada smo stalni članovi Komore privatnih doktora stomatologije Srbije.

Danas ordinacija ponosno nosi e epitet porodične tradicije jer će Vas pored dr Mire Savić – specijaliste stomatološke protetike dočekati i njena ćerka i naslednica prakse dr Jovana Savić – dr stomatologije.
Željanam je da Vam svojim smirenim stavom, otvorenom komunikacijom, visokom stručnošću i kvalitetnim radovima omogućimo da budete još jedan od mnogobrojnih pacijenata koji bez straha dolaze u našu porodičnu ordinaciju.

Dopustite da Vam pružimo samouvereni osmeh s kojim ćete otići od nas ali isto tako si vračati na redovne kontrolne preglede koji su za naše pacijente besplatni.

Doktorke Savić u interesu svojih pacijenata rade ISKLJUČIVO po principu zakazivanja na broj telefona 011/242 6281.

Stomatološka ordinacija Savić je od svog osnivanja locirana u Krfskoj ulici broj 20, na Zvezdari. Nalazimo se u nezoniranom delu grada, a ukoliko ne dolazite kolima možete koristiti mnogobrojne autobuske i trolejbuske linije. Kroz obližnju ulicu Dimitrija Tucovića cirkulišu autobusi 77 i 79, a od trolejbuskih linija brojevi 28 i 40. Takođe, blizu ordinacije mse nalazi i stanica autobuske linije 65 u ulici Sv. Nikole.
Radno vreme ordinacije je svakog radnog dana od 12-20h.

Podsećamo Vas da radimo ISKLJUČIVO po principu zakazivanja.

Usluge

U prijatnom ambijentu naše ordinacije nudimo Vam sledeće usluge:

  • besplatan stomatološki pregled i mišljenje, uz informacije i savete o metodama koje već godinama uspešno sprovodimo u našoj praksi
  • besplatan specijalistički pregled i davanje plana terapije uz detaljno objašnjenje
  • lečenje zuba uz postavljanje zubnih ispuna, odnosno plombi kao i lečenje kanala korena
  • protetsko zbrinjavanje fiksinm, mobilnim i kombinovanim protetskim radovima
  • usluge iz domena parodontologije
  • usluge iz domena dečije stomatologije
  • određene usluge iz domena oralne hirurgije