O nama

1983-će počeli smo sa privatnom praksom. Danas smo moderno opremljeni DENTAL ORAL CENTAR. Na 180 m² raspolažemo sa:

 • tri stomatološke stolice
 • operacionom salom
 • redgen kabinetom sa najsavremenijim digitalnim ortopan aparatom i rendgen aparatima za male snimke zuba koji su opremljeni RVG uređajem

Redovno posećujemo naučne skupove u zemlji i inostranstvu radi kontinuiranog stručnog usavršavanja. Uvodimo nove i proverene metode, opremu i materijale u stomatološku praksu.
12000 kartona naših pacijenata su garancija našeg kvaliteta i naša preporuka.
Trudimo se da prevaziđemo očekivanja pacijenata u svakom pogledu.

Usluge

Pružamo usluge iz sledećih oblasti stomatologije:

 • dijagnostike
 • preventivne stomatologije
 • estetske stomatologije
 • endodoncije – lečenje kanala zuba
 • ortopedije vilice (ortodoncija ili ono sto naš narod kaže “proteze za decu”)
 • protetike
 • orale hirurgije
 • implantologije

Naš tim
Vladimir Miloševićdr Vladimir Milošević opšti stomatolog
Dr Vladimir Milošević je 1983-će godine osnovao stomatološku ordinaciju Dr Vladimir Milošević. Vec 28 godina se uspešno bavi sa više grana stomatologije što ga čini kompletnim stomatologom. U njegovom radnom opusu nalaze se estetska stomatologija, stomatološka protetika, endodoncija, konzervativna stomatologija. Umetnik je u svom poslu, ceo radni vek se trudi da svoja znanja unapredi kako kroz razna stručna usavršavanja tako i kroz stručnu literaturu, i da svojim pacijentima kao i pacijentima svoje ordinacije uopšte pruži uslugu visokog kvaliteta. Njegovo iskustvo bazira se na 30 godina direktnog kontakta sa pacijentima.

Dr Branislav Jović oralni hirurgDr Branislav Jović oralni hirurg
Dr Branislav Jović radi u stomatološkoj ordinaciji Dr Vladimir Miloševic 20 godina. Bavi se uspešno sa više grana stomatologije, endodoncijom, konzervativnom stomatologijom, stomatološkom protetikom, estetskom stomatologijom. Za njega se može reci da je umetnik u poslu kojim se bavi kao i da je svestran stomatolog. Njegovo iskustvo bazirano je na 22 godine rada sa pacijentima i stalnom usavršavanju.

Dr Slaviša Petković oralni hirurgDr Slaviša Petković oralni hirurg
Zaposlen je u stomatološkoj ordinaciji Dr Vladimir Milošević 4 godine. Bavi se oralnom hirurgijom, estetskom stomatologijom, konzervativnom stomatologijom, endodoncijom i imaplantologijom. Zbog toga se za Dr Petkovica može reci da je svestran stomatolog. Njegovo iskustvo bazirano je na 10 godina iskustva u radu sa pacijentima kao i stalnom stručnom usavršavanju.

Doc Dr Nina Nikodijević Latinović ortodontDoc Dr Nina Nikodijević Latinović ortodont
Docent na klinici za ortopediju vilice stomatološkog fakulteta u Beogradu. Član stomatološke komore Srbije, član balkanskog udruženja stomatologa.